spacer
Language/Sprache:   Nederlands Englisch Deutsch
Midifile & MP3 orkestbanden catalogus | Prijzen
 
YMG midifilecollectie: bijna 3700 midifiles online
Sinds 1992 produceert YMG/TMF midifiles die voldoen aan alle standaarden en protocollen van de bekende fabrikanten. Midifiles zijn geschikt om te gebruiken in keyboards, soundmodules en muzieksoftware programma's die midi ondersteunen. Midifiles zijn dus géén audio/MP3 bestanden!
Wat midi (het midiprotocol) precies is kunt u hier lezen!
U koopt bij ons complete YMG MIDI titels. U krijgt met uw aankoop alle midifiles die wij ten tijde van de productie van die bewuste songtitel gemaakt hebben. (op dit moment GM, GM2, XG, Roland PR en Tyros 2, 3 en 4). NB: Kijk voor beschikbare midifiles van elke songtitel bij de details van die titel in de midicataloguslijst. Kortom: U betaalt slechts één keer voor alle midifiles!
GM-Only midifilecollectie: meer dan 5500 midifile titels online
Sinds eind januari 2013 verkopen wij namens externe producenten ook de GM-only midifiles. U koopt uitsluitend een GM midifile (0 & 1 format) inclusief een '.txt file' met de songtekst. kijk voor uitgebreide informatie, mogelijkheden en extra's op de detailpagina's van de betreffende GM-Only midifile titels.
YMG MP3 orkestbandcollectie: meer dan 1650 MP3-orkestbanden online
Wij produceren perfecte MP3-orkestbanden van een hoge kwaliteit en professioneel uitgemixt. Onze orkestbanden bevatten géén melodielijn en géén achtergrondkoortjes. Wij verkopen deze orkestbanden vanaf eind 2009 ook online via onze webshop.
 
 
Extended YMG midifiles*
Extended midifiles bevatten 'Embedded Karaoke Lyrics' en 'Vocalisten tracks' (altijd op track 4). Voor uitgebreide informatie per midititel, systemen en extra's, kijkt u in de midicatalogus naar de details van die titel.
Basic YMG midifiles**
Basic midifiles bevatten géén 'Embedded Karaoke Lyrics' en 'Vocalisten tracks', en dat is ook het enige verschil met extended titels. Voor uitgebreide informatie per midititel, systemen en extra's, kijkt u in de midicatalogus naar de details van die titel.
GM-ONLY midifiles***
GM-Only midifiles worden alleen als GM 0 & 1 format files geleverd. een groot deel van deze titels bevat 'Embedded Karaoke Lyrics' en 'vocalistentracks'. Voor uitgebreide informatie daarover kijkt u in de midicatalogus naar de details van die GM-Only titel. Deze midifiles zijn niet door YMG geproduceerd, maar door andere externe producenten.
Midifiles op verzoek
Vindt u een bepaalde midifile niet in onze uitgebreide catalogus, stuur dan even e-mail. Wij zullen uw suggestie serieus bekijken.
 
 
MP3-orkestbanden
Onze MP3-orkestbanden worden online geleverd in 256Kbps/44.1KHz kwaliteit. Ze bevatten geen melodielijn of backingvocals (achtergrondkoortjes). Alle MP3-orkestbanden zijn vanzelfsprekend speciaal gemasterd en uitgemixt voor professioneel gebruik!
Wilt u een MP3-orkestband aankopen die WEL in onze midifile catalogus staat maar niet als MP3-orkestband online staat, stuur dan een e-mail naar office@tmfonline.com , en wij regelen dat z.s.m (vaak binnen 24 uur) voor u. Op verzoek kunnen wij MP3-Backingtracks ook voor u ook aanpassen. klik daarvoor hier ......!
Wilt u snel een 'op maat' MP3-Orkestband?
Wij kunnen binnen 4 dagen elke gewenste MP3-orkestband voor u produceren, ook als deze niet in onze midicatalogus staat. Hiervoor rekenen wij zeer scherpe prijzen! Stuur voor meer info een e-mail naar: office@tmfonline.com en vermeld de door u gewenste songtitel/artiest!
 
 
Zoeken in onze Midifile- & MP3-Orkestbanden catalogus
Zoeken naar midifiles of MP3-orkestbanden doet u door in het menu op 'MIDIFILES' of 'MP3/Backingtracks' te klikken. U kunt dan aan de rechterkant gebruikmaken van de zoekmogelijkheden op songtitel, naam artiest, genre, uitvoering, taal en jaartal.
 
 
Gebruiksrecht & Copyright
Met de aankoop van onze producten verkrijgt u het persoonlijk gebruiksrecht, niet het eigendom. Dit gebruiksrecht is niet overdraagbaar. Het gebruik van onze producten of gedeelten daarvan voor CD/DVD producties etc. is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Verspreiden en/of ruilen van onze files (wel of niet tegen betaling) is strafbaar! Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.
Younique Music Group BV
Russchevlietstraat 7
4507CH Schoondijke
T: +31(0) 117 700 504
E: office@tmfonline.com

BTW/VAT-nr.: NL817147494B01
KvK-nr.: 17192985
Wij accepteren onderstaande betalingsmethoden:

Volg ons via:
Younique Music Group / TMF Online Partners
 
Copyright © Younique Music Group BV / TMF Online, 1992 - 2018  |   Privacy, Copyright & Guarantee Policy