spacer
Language/Sprache:   Nederlands Englisch Deutsch
Support algemeen
 
Wat kunt u van ons verwachten?
Alle midifiles zijn door ons professioneel geproduceerd en nauwkeurig gecontroleerd. Indien u, ondanks onze intensieve controle, toch technische onvolkomenheden aantreft in een van onze files, kunt u een beroep doen op onze afdeling support (via de homepage ook via onze nieuwe service 'live support'). Wij zullen u dan binnen een redelijke termijn een afdoende antwoord geven of oplossing bieden. Lees in ieder geval ook de uitgebreide informatie op onze 'vragen' (FAQ) pagina in het support menu. Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Voor softwareprogramma's zoals Cubebase, Logic, Cakewalk etc., geven wij géén ondersteuning! Voor de specifieke werking van uw keyboard of module is het beter om eerst de handleiding te raadplegen.
Ervaart u problemen met onze midi- of audio MP3-files, stuur dan een e-mail naar: support@tmfonline.com.
N.B. Vermeld uitdrukkelijk het catalogusnummer en uw ordernummer en geef een duidelijke omschrijving van uw probleem, zodat wij u snel kunnen helpen.
 
 
Downloaden order mislukt?
Indien u uw order wel betaald heeft dan heeft u daarvan van ons een bevestigings e-mailbericht ontvangen met daarin uw betaal- en ordergegevens. In het onderwerp van deze mail staat 'Uw order is aanvaard'. Stuur dit e-mailbericht door naar 'office@tmfonline.com' en vermeld in het onderwerp 'foutgelopen download'. Wij controleren uw betaling en zetten uw order opnieuw voor u klaar.
 
 
Géén technische ondersteuning Roland & Yamaha keyboards
Wij geven een uitgebreide ondersteuning over de werking van onze midifiles. Voor de specifieke technische werking van keyboards/modules geven wij GÉÉN ondersteuning maar verwijzen wij u naar de betreffende dealer waar u uw keyboard/module gekocht heeft. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Yamaha Nederland of Roland Central Europe.

- Voor Yamaha keyboards kunt u zich ook wenden tot Yamaha Support Benelux.
- Voor Roland Keyboards & Modules kunt u zich wenden tot Roland Central Europe, Belgie.
 
 
Wijze van 'arrangeren' van onze files
Over de wijze van arrangeren, 'ingespeelde' tracks, de door ons gekozen aansturing van de verschillende instrumenten/samples en verdere technische aspecten van onze files, kunnen wij niet in discussie gaan. Natuurlijk staan wij altijd open voor opbouwende suggesties en adviezen, en zullen wij die zeker serieus nemen. Schroom dus niet ons uw ideën en opbouwende suggesties te mailen!
 
 
Vragen over 'volumes' in onze files
Naar aanleiding van enkele vragen over het ‘volume’ in onze midifiles het volgende. In het verleden werden alle midifiles gemaakt voor met name twee systemen t.w. GM en GS. In de loop der jaren is er veel veranderd op het gebied van mastering van onze midifiles. De techniek is sterk verbeterd en ook de mastering voor het aantal verschillende systemen is flink toegenomen. Alle midifiles worden sinds enkele jaren voor elk specifiek systeem en/of module apart gemasterd. Elk spoor/track wordt diverse keren beluisterd om de totaalbalans van het origineel zo goed mogelijk te benaderen. Dit kan soms resulteren in lagere (zachtere) volumes van sommige tracks t.o.v. onze oudere midifiles.

Door onze specifieke professionele wijze van mastering is er een goede totaalbalans in de midifile, zodanig dat er ook nog voldoende 'ruimte' blijft voor ZANG. U kunt onze midifiles op elk door u gewenst volume afspelen zonder 'vervelende uitschieters' in bepaalde tracks/instrumenten. Wij masteren onze files naar best vermogen en midifiles van YMG/TMF Online behoren nog steeds tot de beste.