spacer
Language/Sprache:   Nederlands Englisch Deutsch
Gratis software downloads
 
Stuffit Expander, voor het uitpakken van ZIP & SIT-bestanden
Onze songtitels worden 'ingepakt' als ZIP-bestand aangeboden zodat u die kunt downloaden. Deze ZIP-bestanden moet u na het downloaden weer 'uitpakken' met WINZIP, WINRAR of STUFFIT EXPANDER. Indien u in het verleden ook songtitels als SIT-bestand hebt ontvangen, adviseren wij u gebruik te maken van Stuffit Expander 2010. Stuffit Expander 2010 ondersteunt het uitpakken van .ZIP en .SIT bestanden. U moet dit programma éénmalig op uw eigen PC installeren. U kunt ook kiezen voor een andere 2011 versie. Stuffit Expander versies zijn in het blok hieronder gratis te downloaden.

Lees dit eerst: Verwijder wel eerst uw oude Stuffit Expander versie. Windows gebruikers, doe dit via start/configuratiescherm/software of programma's-onderdelen/. Zoek dan in de softwarelijst Stuffit 7.0 en verwijder deze. Installeer dan pas de nieuwe Stuffit versie. Mac gebruikers raadpleeg uw helpsectie voor het verwijderen van een oude stuffit versie.
 
 
Wachtwoord om uw gedownloade ZIP-bestand uit te pakken
Tijdens het uitpakken van uw ZIP-orderbestand (met bijvoorbeeld Stuffit Expander) wordt gevraagd om een wachtwoord/password in te vullen. Het wachtwoord is uw eigen 10-cijferig Customer-ID waar u ook mee inlogt voor een winkelmandje.
 
 
Download hier uw Stuffit Expander versie gratis
Download hier - Stuffit Expander 2010 voor Windows (voor .zip- en .sit files)
Download hier - Stuffit Expander 2011 voor Windows 32bit** (voor .zip files)
Download hier - Stuffit Expander 2011 voor Windows 64bit** (voor .zip files)
Download hier - Stuffit Expander 2011 voor MAC
Download hier - Stuffit Expander 2009 i-MAC (OSX 10.4 +)
Let op of u een Windows 32 of 64 bit versie** op uw PC heeft. Als bovenstaande WINDOWS of MAC versies niet correct werken op uw PC verwijder deze versie dan eerst en download dan van stuffit.com de voor uw systeem meest geschikte versie:

Klik hier voor andere Stuffit WINDOWS versies     |     Klik hier voor andere Stuffit MAC versies.
 
 
Uw 'Windows Explorer' beveiligingsinstellingen
Als u online wilt aankopen en downloaden moeten uw beveiligingsinstellingen correct zijn ingesteld. Zorg er ook voor dat onze website (www.tmfonline.com) is toegevoegd aan 'vertrouwde websites' in uw webbrowser. Klik hier voor uitleg en instellingen voor WINDOWS.
N.B. Wij raden downloaden via Google Chrome en Firefox af.
 
 
Adobe Acrobat Reader voor PDF-bestanden
Op onze website staan diverse links naar PDF-formulieren. Als u online aankoopt, ontvangt u ook uw FACTUUR in PDF in uw downloadmap. Om deze PDF-bestanden te kunnen openen/lezen hebt u Acrobat Reader nodig. Klik hier voor de laatste nieuwe Acrobat Reader gratis versie.
 
 
VanBasco Midi/Karaoke player
VanBasco's Karaoke Player is een MIDI Karaoke Player voor Windows met een "full-screen" lyrics display. De player ondersteunt het aanpassen van tempo, volume, key control, mute/solo instrumenten. Maak van uw PC een meezing Karaokeplayer. Alle midifiles met embedded Karaoke kunt u hierin gebruiken.

Let op, het resultaat van de 'afspeelkwaliteit' is natuurlijk wel afhankelijk van de geluidsbron die u met VanBasco gebruikt zoals: type soundmodule en/of keyboard, geluidskaart, softwarematige soundengine.

Klik hier om een gratis versie van 'VanBasco' te downloaden.
Younique Music Group BV
Russchevlietstraat 7
4507CH Schoondijke
T: +31(0) 117 700 504
E: office@tmfonline.com

BTW/VAT-nr.: NL817147494B01
KvK-nr.: 17192985
Wij accepteren onderstaande betalingsmethoden:

Volg ons via:
Younique Music Group / TMF Online Partners
 
Copyright © Younique Music Group BV / TMF Online, 1992 - 2018  |   Privacy, Copyright & Guarantee Policy